
אודות
הסיפור של קמפניה הוא מסע קולינרי מרתק שהחל בחזון ייחודי והתפתח לחוויה גסטרונומית יוצאת דופן.
בשיתוף עם האדריכל יובל אליהו, שהוביל את עיצוב המקום, יצאנו למסע גילוי באיסטנבול שעתיד היה לשנות את תפיסת המסעדנות שלנו. מה שהתחיל כנסיעה לבחירת ציוד, התפתח לאהבה עמוקה לתרבות הקולינרית הטורקית ולאומנות האירוח המסורתית.
בשנת 2019, החלטנו להביא את הקסם הטורקי לישראל. למעלה מ-20 מסעות מחקר באיסטנבול הובילו אותנו לגיבוש חזון מדויק - ליצור מסעדה שמשלבת את המיטב של המטבח הטורקי עם איכות ישראלית מקומית. כל פרט נבחר בקפידה, מהתפריט ועד לאווירה, כדי ליצור חוויה אותנטית ובלתי נשכחת.
היום, קמפניה היא הרבה יותר ממסעדה - היא במה תוססת של תרבות וקולינריה. בימי ראשון, המקום מתעורר לחיים עם צליליו המרגשים של ילמז, הכנר הטורקי המפורסם מאיסטנבול, שהיה נגנו של איברהים טטליס. לצד החוויה המוזיקלית, אנו מתגאים בבשר איכותי מרמת הגולן, העובר תהליך יישון של 45 ימים לפחות, בכשרות המהודרת של הרב מחפוד. בכל ביקור, אנו מבטיחים לא רק ארוחה, אלא מסע חושי מלא בטעמים, צלילים וניחוחות, המלווה תמיד בכוסית שארפה מסורתית - לחיים!


